Kies uw taal

Yvon van Wordragen exposeert bij Slijkhuis Interieur Design

Yvon van Wordragen is een autodidact beeldend kunstenaar, sinds kort is haar kunst - schilderijen en bronzen vormen, te zien en te koop bij Slijkhuis Interieur Design.

Yvon van Wordragen is een autodidact beeldend kunstenaar die zich van jongs af aan al bezig houdt met vormgeving. Hoewel ze is begonnen met schilderen, is zij zich later ook gaan toeleggen op het maken van bronzen beelden.

Schilderijen

De schilderijen hebben meestal een flink formaat en worden met een stevige toets geschilderd. Het thema is vaak de vrouw, die wordt geplaatst in een abstracte omgeving. Het zoeken naar de harmonie tussen figuratie en abstractie vormt voor haar daarbij de grote uitdaging.

Bronzen vormen

Ook in haar bronzen vormen vrouwen het hoofdthema. Daarbij probeert zij haar beelden  herkenbare emoties mee te geven. Sterke vrouwen, soms zwierig en vrolijk, als gingen zij dansend door het leven. Maar soms ook ingetogen, verstild en in zichzelf gekeerd,maar elk met hun eigen charme. Graag geeft zij de vrouw in al haar facetten weer.

Yvon portret-5.JPG
Timeless, 120x150_1.JPG

Werken in opdracht is hierbij zeker ook een mogelijkheid: "Samen met de opdrachtgever komen tot een uniek beeld, fantastisch!", aldus Yvon. Werken vanuit hart en intuïtie is haar uitgangspunt.

Yvon exposeert bij galerieën in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. Haar werk is daarnaast ook geleverd aan instellingen, overheid en particulieren in Europa, China, Amerika en Canada.

Ga naar de website van Yvon van Wordragen voor meer informatie over haar werk. 

Wij zijn vereerd, dat Yvon bij ons in de winkel haar prachtige bronzen beelden en schilderijen heeft tentoongesteld. Het is zeer de moeite waard om deze te komen te bekijken.

Openingstijden Expositie

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur