Kies uw taal

Vier de Zomer bij Het Continent!

Het Continent Winterswijk heeft haar deuren geopend en om dat te vieren organiseren alle members, waarvan wij er één zijn, een gezamenlijk event: Vier de Zomer bij Het Continent in Winterswijk op 24 en 25 juni 2017.

Heerlijke gezonde zomerse gerechten en drankjes, fotografieworkshops en fotoshoots, visagie, festivaltasjes of BBQ schorten maken en inspiratie op doen voor tuin, terras, architectuur en interieur. Een greep uit de activiteiten die tijdens het weekend van 24 en 25 juni te doen en beleven zijn in de conceptstores aan de Jonenstraat in Winterswijk.

vdz-1_1.jpg
vdz-1_2.jpg

Wat is Het Continent?

Het Continent Winterswijk bestaat uit verschillende panden en is gevestigd aan de Jonenstraat 14 in Winterswijk. In deze panden bieden zelfstandig functionerende concept stores (members) hoogwaardige producten en diensten aan op het gebied van lifestyle, wonen, food en ambacht. Diverse members zijn inmiddels bij Het Continent Winterswijk aangesloten, zij organiseren samen het event ‘Vier de Zomer’ om de opening te vieren.

Maak kennis met de members van Het Continent

Vier de zomer bij Het Continent Winterswijk en maak kennis met de members: Slijkhuis Interieur Design, Het Fundament Architectuur, ddbags, MeyDesign-Photography, Mey Make-Up Artist & Hair, Gusto Coffee Food & Drinks en Hendriks Hoveniers. De toegang is gratis. Bezoekers zijn welkom op zaterdag 24 (van 09.30 tot 17.00 uur) en op zondag 25 juni (van 12.00 tot 17.00 uur) aan de Jonenstraat 14 in Winterswijk. Laat de zomer maar komen!

Wat doen wij?

Tijdens het event op 24 en 25 juni kun je je bij ons, volledig in stijl van het thema "Vier de Zomer", volledig laten informeren over raam- decoratie en zonwering.

Raamdecoratie is niet alleen geschikt tegen de zon, maar ook mooi ter decoratie, het dempt het geluid en het zorgt voor verkoeling tijdens warme dagen. De zon heeft invloed op stoffen en leer van meubilair, wanneer het te lang en onbeschermd in de zon staat. Het is natuurlijk zonde wanneer mooie meubelen verkleuren. Raamdecoratie helpt dit te voorkomen.

Loop jij hier bij je eigen interieur ook tegenaan? Dan is zonwerende raamdecoratie een goed idee! Kom jouw verhaal deze dagen bij ons voorleggen en wij denken met je mee. Heb je foto's van je interieur? Laat ze ons zien!

Er is op dit gebied veel mogelijk. Wij vertellen je er graag over tijdens het event "Vier de Zomer".

Meer weten?

Meer informatie over het event vind je op Facebook. Klik hier voor meer info.