Kies uw taal

Nieuwe aanvulling voor hoekbank Aikon Lounge

Wie al gelukkige eigenaar is van een Aikon Lounge bank van Design on Stock hoeven we niet te vertellen dat het een bijzonder comfortabele bank is. Maar wist je dat de bank nóg comfortabeler kan? We hebben namelijk 2 nieuwe aanvullingen voor de Aikon Lounge binnengekregen:


1. Extra hoge versie van de rugkussens
2. Een losse armlegger, zodat een poef of een open eind meer zitcomfort krijgt

Heb je een AIkon Lounge bank en ben je benieuwd? Kom langs in onze woonwinkel, we adviseren je graag!

Over de Aikon Lounge

De Aikon Lounge van Design on Stock is een ontwerp van Marike Andeweg en een doorontwikkeling van de bank Aikon. De hoekbank heeft een comfortabele look en royale zitvlakken. Het leent zicht daarom uitermate om heerlijk op te loungen. De brede arm van de bank loopt door in de rug en de zitting is vlak gemaakt. Daarnaast ontstaat een luchtig beeld, doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. Het is mogelijk om naar eigen wens rug- en sierkussens in verschillende breedtes en kleuren te plaatsen. Het resultaat: een bank die volledig naar eigen smaak en wens is op te stellen. De bank is in 3 eenvoudige stappen te creëeren: kies eerst één of meerdere zitelementen, vervolgens de rugkussens en maak het af met de keuze voor sierkussens. 
Onze interieurontwerpers helpen je graag met de juiste keuze voor deze bank. Kom langs in onze winkel voor het juiste interieuradvies.