Kies uw taal

Nieuw in onze collectie: QLiv

We zijn trots op de nieuwe toevoeging aan onze collectie, het Dutch Design merk QLiv. De meubels van QLiv zijn hoogwaardige en duurzame designstukken, welke zowel stoer als elegant zijn. 

Uniek Dutch Design

Luxe, comfort en maatwerk zijn de toonaangevende eigenschappen van de meubels van QLiv. Bij de meubels is veel maatwerk mogelijk, waardoor het meubelstuk altijd in jouw woon- of werkomgeving past en aan je persoonlijke wensen voldoet. Bijzonder vakmanschap en uniek design komen samen in de ontwerpen en meubels, zonder daarbij de stijl en details uit het oog te verliezen.

Het verhaal achter QLiv

Liefde voor design, een sterk internationaal netwerk, 20 jaar ervaring in de meubelbranche en de wens om anderen blij te maken heeft geresulteerd in ‘het‘ nieuwe Nederlandse meubelmerk QLiv. 
QLiv identificeert zich met hoogwaardige en duurzame designstukken, waarbij kwaliteit altijd centraal staat. Maak kennis met dit oer Hollandse merk in onze winkel of in onze webshop. Je vindt er o.a. de side-to-side eetkamertafel, de to be served bijzettafel of de Adjust salontafel.