Kies uw taal

Licht, luchtig & naturel

Voor een statige herenvilla van rond het jaar 1900 hebben we een interieuradvies voor een kamer en-suite gemaakt. De klant kwam binnen in onze woonwinkel en was op zoek naar een nieuwe bank voor in deze woonkamer. Nadat wij de verschillende opties hebben laten zien, is de keuze uiteindelijk gevallen op de bank Axel XL van Montis. De keuze voor de bank leidde er uiteindelijk ook toe om de gordijnen en het karpet te vervangen, zodat een evenwichtig geheel ontstond.

De vraag van de klant was als volgt: een licht, luchtig en naturel interieur, dat tijdloos blijft. We hebben de klant in onze woonwinkel verschillende kleuren en materialen laten zien. De kleurstalen hebben ze meegenomen naar huis, om zo te bekijken hoe de kleuren in de ruimte tot hun recht kwamen. Aan de hand van de maatvoeringen vanuit de klant hebben we uiteindelijk een voorstel voor het interieur gemaakt.

Het resultaat is een tijdloos interieur, met ton-sur-ton achtige tinten. Het interieur straalt rust uit door de lichte en luchtige kleuren en materialen. De klant is hiermee meer dan tevreden.

De volgende producten hebben we toegepast in dit interieur:

  • Bank: Axel XL van Montis
  • Karpet: Comfort Zone van Fem Home 
  • Gordijnen: Coberly van Designs of the Time