Kies uw taal

Interieuradvies modern Penthouse Enschede

PENTHOUSE ENSCHEDE

De bewoners van dit prachtige Penthouse in Enschede wonen er al een aantal jaren met veel plezier.
Aangezien diverse meubels aan vervanging toe waren kwamen ze bij ons met de vraag of we een interieurontwerp voor ze konden maken? Natuurlijk........graag.

Plan van aanpak

Na het doorspreken van de wensen zijn we aan de gang gegaan met het interieuradvies. Het interieuradvies voor de grote woonkamer resulteerde in een interieurontwerp voor woonkamer en keuken. Waarbij wij ons ontwerp zo hebben samengesteld, dat keuken en woonkamer meer in balans kwamen.

Interieur ideeën

Door ons is ervoor gekozen om een groot donker "blok"  te plaatsen tussen woonkamer en keuken waardoor beide ruimtes samen verbonden worden. In de oude situatie zat een open trap midden in de kamer, die weggewerkt is in de kast, en nu gebruikt kan worden als opbergruimte.

Naast de functie van verbinden zit in deze donkere maatwerkkasten volop bergruimte voor zowel de keuken als de woonkamer. Een mooi detail is dat achter de zwart stalen deur de trap naar de bovenste etage zit. Samen met een aantal open vakken voor kunst en boeken is het een mooi geheel.

Daarnaast was het complete appartement gestoffeerd met vloerbedekking, dit in verband met contact geluid. Door rekening te houden met de geluidswerking hebben wij een gedeelte van de vloerbedekking vervangen voor mooie
XL hout stroken in PVC. En dit resulteerde in een grote transformatie van het interieur. 

Enschede Penthouse 5.jpg
Enschede-penthouse-detail_1.jpg

Interieurplan

Het interieurplan is opgezet met behoud van een aantal elementen waaronder
de fauteuils, de eetkamertafel en de TV kast.

Als interieuradviseur een prachtig project om aan mee te mogen werken.
We hopen dat ze er weer jaren met plezier kunnen wonen.