Kies uw taal

Interieurontwerp

De zoektocht naar het perfecte interieur. Waar moet je beginnen? Door de komst van het Internet is er zoveel te vinden. Maar wat is jouw persoonlijke woonstijl? En welke kleuren, meubels en stoffering passen daarbij? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar. Door middel van een persoonlijk interieurontwerp komen we tot het interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Van kleine tot grote projecten, zowel particulier als zakelijk. Of je nou in een rijtjeshuis woont of in een villa, en of je nou alleen je woonkamer wilt restylen of het complete interieur wilt veranderen: samen realiseren we jouw persoonlijke woonstijl.

Persoonlijke aandacht

Smaak is persoonlijk, dat beseffen we ons maar al te goed. De eerste stap die we zetten op weg naar een interieurontwerp is dan ook om jou te leren kennen. Hoe beter onze interieuradviseurs jou kennen, hoe beter ze jouw persoonlijke woonstijl in kaart kunnen brengen. Persoonlijke aandacht is dan ook erg belangrijk tijdens het eerste gesprek.

We kiezen er graag voor om het eerste oriënterende gesprek plaats te laten vinden in onze showroom. Zo kun je verschillende woonstijlen zien, voelen en ervaren en kunnen wij diverse kleurstalen, stoffen en meubels de revue laten passeren. Wanneer we jouw wensen en ideeën op papier hebben gezet, gaan wij aan de slag met een interieurplan. Nadat we het plan hebben gepresenteerd, brengen we - wanneer nodig - ook een huisbezoek, zodat we de situatie gedetailleerd in kaart kunnen brengen. 

verbouw-jaren-50-woning-005.jpg
restyling_woonkamer_entree_7_1.jpg

Het interieurontwerp

Onze interieuradviseurs hebben veel knowhow en kennis in huis en zijn breed georiënteerd in de huidige interieurtrends. Na het eerste gesprek gaan zij aan de slag met het maken van een interieurontwerp. In dit advies komen verschillende aspecten aan bod, zoals:

  • Kleuradvies
  • Meubelinrichting
  • Stoffering voor ramen en vloer
  • Verlichting / lichtplan

We houden hierbij ook rekening met de bestaande situatie. Wellicht zijn er één of meerdere bestaande meubelstukken of accessoires waarvan je graag wil dat die onderdeel blijven van het interieur. Dat ene erfstuk of die bijzondere tafel kan zelfs de basis van je nieuwe interieur zijn.

Creatief met het budget

De keuze voor meubilair en stoffering ligt volledig bij jou. In onze woonwinkel hebben wij een uitgebreid aanbod met prachtige meubelmerken. We laten je graag de mogelijkheden zien en denken creatief met je mee bij de invulling van het budget. Passen bepaalde meubelstukken niet binnen het gestelde budget? Dan vinden we daar een passend alternatief voor. Ook alleen het afnemen van het interieuradvies behoort tot de mogelijkheden.

Duidelijkheid voor alles

Juist omdat een interieur zo persoonlijk is, willen we teleurstelling of miskopen voorkomen. We maken het interieurontwerp dan ook zo inzichtelijk mogelijk voor je. We leveren het interieurplan op in een mooi boek, waarin alle facetten van jouw toekomstige interieur terugkomen. Ook bespreken we de mogelijkheden voor de eventuele afwerking, installatie en montage die leiden tot jouw nieuwe interieur. Zo weet je exact wat er mogelijk is binnen de beschikbare ruimte, het budget en jouw wensen. Ben je tevreden over het interieurontwerp zoals we het voor je hebben bedacht? Dan gaan we aan de slag!

Bekijk het met eigen ogen

We kunnen je natuurlijk een heleboel over onze werkwijze bij interieurontwerp vertellen, maar we kunnen het je ook laten zien! We plaatsen regelmatig foto's van onze projecten op onze website. Neem een kijkje bij onze projecten om te zien wat we allemaal kunnen. Van kleine projecten waarbij we een nieuw meubelstuk in de bestaande situatie plaatsen tot grote projecten waarbij we complete bouwkundige wijzigingen aanbrengen aan de woning en ook de projectbegeleiding op ons nemen.

Maak een afspraak met onze interieuradviseurs

Wil je graag weten wat onze interieuradviseurs voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieurontwerp? Loop dan eens binnen in onze woonwinkel aan de Jonenstraat 14 in Winterswijk of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs (bellen mag natuurlijk ook: 0543 515 520).