Kies uw taal

Heropening winkel na verbouwing

Onze winkel is compleet vernieuwd

Begin dit jaar werd besloten om onze winkel te gaan verbouwen. De "zwevende" tussenverdieping zou verdwijnen door deze te laten zakken tot aan de begane grond. De "kelder" die gebruikt werd als showroom zou hierdoor niet meer ingezet worden als winkeloppervlakte.

Ontwerp door Het Fundament Architectuur

Bij het ontwerpen van de indeling werd tevens besloten om kantoorruimte, kantine en sanitaire ruimte te gaan gebruiken als winkelruimte. Dit betekende dat er veel muren weggebroken zouden worden en een hele nieuw indeling bedacht werd. Het Fundament Architectuur maakte het ontwerp en begin juni ging de verbouwing van start.

Nu in november is onze winkel niet meer weer te herkennen. Door het onstaan van de enorme ruimtes met zijn diverse doorlopen is er een schitterende nieuwe winkel ontstaan. Met de vernieuwde trap als centraal middelpunt, hebben wij een prachtige eyecatcher die ons naar de bovenverdieping brengt.

Heropening 26 en 27 november zeer succesvol

Heel veel lieve felicitaties en enthousiaste reacties mochten wij dit weekend persoonlijk en online in ontvangst nemen. Het bezoek aan onze vernieuwde winkel was grandioos en met ons hele team en de medewerkers van Het Fundament Architectuur hebben wij ontzettend genoten. Waarvoor onze dank.

Enkele foto's van deze dag en een geweldig mooi filmpje willen wij graag met jullie delen.