Kies uw taal

eyye etcetera bank

EYYE

EYYE is een nieuw platform voor Dutch Design. Bij dit merk krijgen Nederlandse ontwerpers de kans om hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look. Houd jij van design, maar dan in een persoonlijk interieur dat zich onderscheid van de massa? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de meubelcollectie van EYYE, welke ook verkrijgbaar is bij Slijkhuis Interieur Design.

De eerste meubelcollectie van EYYE bestaat o.a. uit stoelen,  banken en woonaccessoires. Het zijn producten waarmee het heel makkelijk wordt om je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

De beloften van EYYE:

- Kansen voor nieuw talent: jonge designers krijgen de mogelijkheid om de klassiekers van de toekomst te ontwerpen. 

- De hoogste kwaliteit: EYYE is onderdeel van Dutch Quality Group, waardoor je verzekerd bent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken.

- Een aantrekkelijke prijs: de collectie van EYYE wordt ‘lean & mean’ in eigen land geproduceerd. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar het houdt de prijzen ook vriendelijk. 

- Meubels snel in huis: de meubels van EYYE worden gemaakt naar wens en geleverd binnen enkele weken.

- Flexibiliteit: Ben je bij levering niet helemaal tevreden over je keuze, dan is ruilen mogelijk.

- Gegarandeerd Made in Holland: Alle meubels en accessoires worden in Nederland ontworpen én geproduceerd.