Kies uw taal

Eigenzinnige eyecatchers

Bekijk de eigenzinnige eyecatchers uit onze winkel en online shop. 

Arco eetkamerstoel close

Elegant, comfortabel en gemaakt om jarenlang mee te gaan: dat is de Arco’s eetkamerstoel Close in een notendop. De IJslandse designer Gudmundur Ludvik tekende voor het design, en ontwierp een stoel die even comfortabel zit als hij oogt.

Label eetmakerstoel mali

Deze bijzondere eetkamerstoel combineert losse stoffering met een eigentijds design en een nonchalante uitstaling. Door de comfortabele zitting is de Mali van Label uitermate geschikt voor uitgebreide diners.

Metropolitan Linteloo

De Metropolitan van Linteloo combineert een ongekend zit- en ligcomfort met een tijdloos ontwerp en oog voor detail. Een Nederlands design met een internationale uitstraling, te zien in showrooms van Keulen tot Milaan.

Sunway duette shades

De Duette Shades van Sunway spelen elegant met de lichtinval van jouw interieur. Deze gordijnen bestaan uit twee lagen stof, die samen een gesloten honinggraatstructuur vormen. Hierdoor zijn ze meer dan een decoratie: de gordijnen isoleren in de winter, beperken de warmte in de zomer en verbeteren de akoestiek.

Montis Back Me Up Lounge

Met de Back Me Up Lounge van Montis geeft Arian Brekveld een eigentijdse draai aan de volumineuze clubfauteuil. Het fluisterende ontwerp geeft je de ruimte. Zowel fysiek als in je hoofd. Waar je ze ook neerzet, ze vragen om ontspanning. De zitting en de iets opgetrokken rug bieden verrassend veel comfort, terwijl de elegante armleuningen je graag ondersteunen – ook als je op je laptop of tablet aan het werk bent.

Pastoe sideboard Vision Boxes

De Vision en Boxes wandkast van Pastoe is een combinatie van 2 ontwerpen, Vision en Boxes. De moderne kast kan in twee varianten worden gemonteerd: de hoge variant met twee lagen of de lage variant met één laag. De kast bevat een eikenhout en Amerikaans notenhout compartiment, wat zorgt voor een speels effect.