Kies uw taal

Deze interieurtrends zagen we op IMM Keulen 2018

De IMM in Keulen is ieder jaar weer een hoogtepunt. Eric, Lianne en Renate gingen deze week, samen met Stephan, Gabriël en Yvonne (vanuit Het Fundament Architectuur), naar Keulen om al het moois te bekijken. Naast prachtige nieuwe meubels, vloeren en verlichting van de voor ons bekende merken zagen we ook prachtige nieuwe en innovatie producten die ons enorm hebben geïnspireerd. Een greep uit de woontrends voor 2018 die we op IMM Keulen hebben gezien: 

Kleur!

Het mag allemaal weer wat speelser en vrolijker in het interieur. We zagen veel kleur op IMM 2018, vooral de poedertinten doen het goed dit jaar. Maar ook blauwe, paarse en roze tinten zien we veel terug. Combineer het met bruin/zwart of goud en je bent helemaal up-to-date.

Geometrische vormen

We zien het al wat langer in het interieur, maar geometrische vormen blijven ook in 2018 nog volop zichtbaar. Deze vormen kunnen bijvoorbeeld terugkomen in het behang, een vloerkleed of het motief van een tafel.

Hout

Hout is terug van weggeweest. En dat is fijn, want houten meubels geven sfeer en gezelligheid aan een ruimte. Het leuke is dat het ook helemaal oké is om verschillende houtsoorten met elkaar te combineren: mix & match!

Comfort

Comfort komt op verschillende manier terug in het interieur van 2018. Allereerst in comfortabele stoffen, we zagen wederom veel fluweel en andere rijke stoffen. Daarnaast komt comfort ook terug in slimme technologieën, zoals het bedienen van apparaten met je smartphone.